Logo groeiendbest.nl

Groeiend Best is een wekelijkse uitgave van de Persgroep Nederland 
 

Redactieadres
De redactie van Groeiend Best is gevestigd aan de Tormentil 1 te 5684 PK Best

Onderstaande personen zijn u graag van dienst
 

Salesmanager
Luc Vogels

Media-advies en advertentieverkoop
Jeroen Maes
Account Consultant
0497- 361361
jeroen.maes@persgroep.nl

Redactie-afdeling
Cor Delissen
Tel: 06-41192087 
redactie.groeiendbest@persgroep.nl

Onze correspondent Theo Louwers is thuis te bereiken via tjlouwers@gmail.com

Uw verhaal in Groeiend Best?

Groeiend Best is hét weekblad voor Best. Iedere week proberen wij een krant te maken, die een weerslag is van de samenleving in ons dorp. Alles, wat in Best gebeurt, brengen wij in principe als nieuws. Daartoe hebben wij eigen mensen, die de actuele gebeurtenissen in de gaten houden en daarvan verslag doen, vooraf als aankondiging of naderhand als verslag. Maar wij nemen ook graag artikelen op, die door anderen aangeleverd worden.

Als u een tekst wil aanbieden voor onze krant, denk dan aan de volgende spelregels"

Het verhaal moet gaan over een activiteit, die in onze gemeente plaatsvindt, of; de activiteit wordt door Bestenaren elders uitgevoerd.

Uw verhaal moet op vrijdag voor 12:00 uur bij de redactie aangeboden zijn, als u het de dinsdag daaropvolgend in de krant wil. Uitzonderingen zijn natuurlijk sportverslagen, die pas in het weekend gemaakt kunnen worden; deze moeten zondagavond voor 22:00 uur aangeboden zijn. Probeer uw tekst als verslag aan te bieden; dus niet in de wij-vorm. Houd de tekst ook zakelijk.

De tekst mag niet commercieel zijn. De activiteit, die u wil aankondigen, mag niet bedoeld zijn om daar geld mee te verdienen, daar zijn advertenties voor. Eventueel kunt u een commerciële tekst plaatsen in de vorm van een (betaalde) advertorial. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wij kennen ook een rubriek brieven van lezers. Hierin mag u een persoonlijke mening uiten over een situatie, die u bezighoudt. Wij plaatsen geen anonieme brieven, dus de brief wordt geplaatst met uw naam eronder. Natuurlijk mogen teksten niet grievend, discriminerend of seksistisch zijn.

De redactie behoudt zich het recht voor, uw bijdragen in te korten of niet te plaatsen.

Zend uw tekst (als Wordbestand) aan redactie.groeiendbest@persgroep.nl. Als u een foto geplaatst wil zien, dan moet dat een jpg-bestand zijn van tenminste 500 Kb, maar ten hoogste 5 Mb.