Logo groeiendbest.nl

Adverteren

Groeiend Best is hét middel om als lokale ondernemer uw naamsbekendheid te vergroten. Met 13.000 bezorgadressen in de gemeente Best is het lokale bereik van uw advertentie enorm. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Groeiend Best:

• Een zeer gevarieerd aanbod aan advertentiemogelijkheden, ongeacht uw budget.
• Eigen beheer over verspreiding en controle van de krant, waarmee we een optimaal rendement van uw investering waarborgen.
• Een handzaam weekendformaat, waardoor uw advertentie extra opvalt.

Alle informatie over adverteren in Groeiend Best kunt u vinden op www.persgroepadvertising.nl (zie ook de Algemene Voorwaarden helemaal onderaan).
of begin direct door hieronder uw adverteermethode te selecteren!

1. Plaats een Durdauwerke
De ‘Durdauwerkes’ zijn de kleine advertenties in de krant met een groot bereik!


2. Regulier Adverteren in Groeiend Best
Maak van uw bedrijf of product een blikvanger in Groeiend Best door het plaatsen van een advertentie. Advertenties zijn mogelijk in verschillende maten voor de kleine ondernemer en de ondernemer die net wat meer te besteden heeft. Ongeacht het formaat is uw bereik met een advertentie in Groeiend Best gegarandeerd .

Ga voor meer informatie over de mogelijkheden tot het plaatsen van een advertentie naar onderstaande website:

Kies bij 'ALLE MEDIA' voor weekblad en kies in de lijst voor 'Groeiend Best'.
https://mediaplanner.persgroep.nl/offers/new

3. Online banner naast digitale krant
U kunt uw offline bereik dat u heeft met de papieren versie van Groeiend Best uitbreiden met een opvallende advertentie naast de digitale versie van Groeiend Best. Om uw advertentie in de krant te versterken, of omdat u juist de internetgebruiker direct wilt laten doorklikken naar uw website of aanbieding! Voor alle informatie over deze vorm van adverteren, pakketten in combinatie met een offline advertentie en tarieven kunt u contact opnemen met ons verkoopteam: 0499-372676 of info@groeiendbest.nl