Graag hadden Wim, Marion en Beau de overname groots met u gevierd, maar dit is helaas door de Corona maatregelen niet mogelijk.
Graag hadden Wim, Marion en Beau de overname groots met u gevierd, maar dit is helaas door de Corona maatregelen niet mogelijk.

Foudraine Optiek in Best heeft vanaf 1 mei nieuwe eigenaresse

  Zakelijk

Al 23 jaar is Wim Foudraine eigenaar van Foudraine Optiek aan het Wilhelminaplein in Best. Een optiekzaak die zich kenmerkt door zijn mooie collectie. Onlangs heeft Wim besloten zijn winkel te verkopen en zal deze per 1 mei aanstaande overdragen aan Beau van Breda.

BEST - Sinds Foudraine Optiek de deuren opende heeft Wim veel klanten met plezier geholpen aan een nieuwe (zonne-)bril of contactlenzen. Hierbij kreeg hij 11 jaar lang de hulp van Marion. Haar passie ligt bij het uitzoeken van een passend montuur in de juiste stijl. Daarnaast ondersteunt zij Wim waar mogelijk. Beau is dan ook blij dat Marion na de overname bij haar blijft werken.

Het runnen van een eigen winkel is voor Beau een droom die uitkomt. Toen zij 10 jaar geleden de optiekwereld instapte wist zij al dat zij ooit een eigen optiekzaak zou hebben. Wel vond zij het belangrijk om eerst haar opticien en contactlensspecialist diploma’s te halen en ervaring op te doen. Zij heeft gewerkt voor leveranciers en is bij verschillende optiekzaken bedrijfsleidster geweest. Mede hierdoor heeft Wim voor Beau gekozen als zijn opvolgster.

Beau vertelt: “Het optiek vak is een combinatie van gezondheidszorg, techniek, mode en het werken met mensen. Dit vind ik fantastisch. Ik krijg energie van het uitvoeren van oogmetingen, contactlensaanpassingen en lenscontroles. Ook het uitzoeken van een mooie (zonne-)bril vind ik super leuk. Ik wil ervoor zorgen dat iedereen ziet op z’n Best!”

De winkel is van 1 t/m 4 mei gesloten. In deze dagen wordt het interieur opgefrist, komt er een hoek met kinderbrillen en een spelcomputer. De collectie zal worden uitgebreid met monturen in een lagere prijsklasse. Ook krijgt de winkel een nieuwe naam, namelijk: Foudraine by Beau.
Bent u nieuwsgierig naar het resultaat? Loop dan gezellig even binnen. Als openingsactie krijgt u van 5 mei t/m 5 juni het 2e paar brillenglazen gratis.

Graag hadden Wim, Marion en Beau de overname groots met u gevierd, maar dit is helaas door de Corona maatregelen niet mogelijk. Wilt u afscheid nemen van Wim? Dan bent u van harte welkom op zaterdag 8 mei van 09.30 tot 17.00 uur. Wel vragen zij u om de dan geldende maatregelen in acht te nemen.

Meer berichten