<p>Open Coffee Best gaat de komende weken wandelen in de natuur.</p>

Open Coffee Best gaat de komende weken wandelen in de natuur.

(Foto: onbekend)

Met Open Coffee Best op pad

  Zakelijk

Iedereen weet dat de Open Coffee Best bijeenkomsten lange tijd niet door hebben kunnen gaan. Wat daar de reden van is, is algemeen bekend. Om de ondernemers en andere ondernemende mensen uit Best en omgeving toch de gelegenheid te bieden om weer eens te kunnen netwerken, heeft Open Coffee Best iets nieuws bedacht: de deelnemers gaan samen wandelen! Zo kunnen ze elkaar toch ontmoeten, contacten leggen en inzichten en ideeën uitwisselen.

BEST - De komende drie maanden gaat Open Coffee Best testen of er voldoende animo is om elkaar in de Bestse natuur te ontmoeten in plaats van binnen. Op de website staan alle data en per maand de plek waar deelnemers verzamelen. Normaal gesproken is er vrije in- en uitloop en kan iedereen komen en gaan wanneer hij of zij wil. Met een wandeling gaat dat natuurlijk niet. Verzamelen vanaf 09.00 uur en de groep vertrekt stipt om 9.10 uur. Kom dus op tijd! En neem je eigen koffie of thee mee.

Maatregelen

Ook tijdens de wandelbijeenkomsten worden de RIVM-maatregelen in acht genomen. Het belangrijkste is: als je ziek bent blijf je thuis en houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar.

Eerste wandeling

De eerste Open Coffee wandeling start op dinsdag 13 april om 09.00 uur bij de Joe Mann Gedenksteen aan de Boslaan Zuid (achter Decathlon) in Best. Kijk op https://opencoffeebest.nl voor meer informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden