<p>De Rooi Pannen heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda. Kom gewoon eens sfeer proeven. Foto: Erik van der Burgt/VRBLD photofilm</p>

De Rooi Pannen heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda. Kom gewoon eens sfeer proeven. Foto: Erik van der Burgt/VRBLD photofilm

(Foto: Erik van der Burgt / VRBLD photofilm)

Sfeer proeven bij De Rooi Pannen in Eindhoven

  Zakelijk

De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. De school heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda en jij kunt hier sfeer komen proeven.

REGIO - Iedere afdeling heeft een eigen gebouw met eigen personeel, waardoor studenten zich snel thuis voelen. Respect en aandacht voor elkaar zijn belangrijk. Ook een juiste beroepshouding en op een goede manier met mensen omgaan, is onmisbaar voor een succesvolle carrière. Voor de beroepen waar de scholengemeenschap zich op richt, is behoefte aan mensen met lef, die initiatief durven nemen en creatief en vernieuwend denken. De Rooi Pannen zorgt ervoor dat studenten zich op deze vlakken ontwikkelen.

Maar De Rooi Pannen is meer dan een school. Boodschappen doen in het winkelcentrum, overnachten in een hotel of een hapje eten in een restaurant. De studenten van De Rooi Pannen ontvangen graag de gasten in de eigen praktijkfaciliteiten. Daarnaast hecht de scholengemeenschap veel waarde aan goede contacten met het bedrijfsleven. Behalve stages bij bedrijven in binnen- en buitenland komen leerlingen in contact met het werkveld via gastlessen en bedrijfsbezoeken.

Wil jij ‘in het echt’ sfeer proeven bij De Rooi Pannen? Dat kan! Maar wel op een veilige manier. Dat betekent dat je vooraf een plekje moet reserveren via www.derooipannen.nl/sfeerproeven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden