<p>Paul, Bob en Jos zijn de gezichten achter Frietje Looijmans aan het Wilhelminaplein 20A in Best.</p>

Paul, Bob en Jos zijn de gezichten achter Frietje Looijmans aan het Wilhelminaplein 20A in Best.

(Foto: Elza van der Saag)

Maak kennis met Frietje Looijmans aan het Wilhelminaplein

  Zakelijk

In Nederland eten we het al meer dan 150 jaar, gemiddeld 40 tot 50 porties op jaarbasis, wat neerkomt op ongeveer 18 kilo. Dan praten we natuurlijk over friet! Je zou toch denken dat we inmiddels wel weten wat een ‘lekker’ frietje is. Echter is niets minder waar en hebben Paul, Bob en Jos een vernieuwend, eigentijds concept gecreëerd.

BEST - Eind maart heeft Frietje Looijmans haar deuren geopend aan het Wilhelminaplein 20 A in Best. Terug naar de basis was nog nooit zo lekker! Van het schillen van de aardappels tot aan de bezorging van het frietje thuis, bij Frietje Looijmans doen ze het allemaal zelf. Kwaliteit staat bij de heren hoog in het vaandel. Dit is voor hen ook de reden geweest om alles met eigen hand uit te voeren en niets over te laten aan het lot.

Frietje Looijmans is niet een doorsnee cafetaria. Ze weten precies waar een lekker frietje aan moet voldoen, maar gaan daarbij nog een stapje verder. Met hun unieke toppings als loaded beef, loaded turkey en loaded hot chicken, brengen zij het klassieke Nederlandse frietje naar een ander level. Naast de ‘loaded frites’, heeft Frietje Looijmans uiteraard meer smaakvolle gerechten in het assortiment. Van overheerlijke kipsatés tot vers bereide milkshakes met uiteenlopende, unieke smaken. Voor een smaakexplosie, unieke beleving en een voldaan gevoel, moet je dus bij Frietje Looijmans zijn.

Om te bestellen bij Frietje Looijmans hoef je niet eens je huis te verlaten. De bezorgers van Frietje Looijmans rijden namelijk graag even langs je huis om je bestelling af te geven. Dit doen zij per unieke bestelling, zodat de kwaliteit van je bestelling gewaarborgd blijft. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je frietje afkoelt, want op een duurzame, elektrische fiets, staat de bezorger binnen een mum van tijd aan je voordeur.

Terug naar de basis was nog nooit zo lekker! Bestel jij ook een van de heerlijke frietjes van Frietje Looijmans? Houd hen zeker in de gaten via hun social mediakanalen. Instagram: https://www.instagram.com/frietjelooijmans/. Facebook: https://www.facebook.com/frietjelooijmans.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden