Van den Udenhout beste SEAT-dealer! | Groeiend Best


<p>De medewerkers van Autobedrijf Van den Udenhout zijn enorm trots op de titel &#39;Beste SEAT-dealer van het jaar 2021&#39;.</p>

De medewerkers van Autobedrijf Van den Udenhout zijn enorm trots op de titel 'Beste SEAT-dealer van het jaar 2021'.

(Foto: )

Van den Udenhout beste SEAT-dealer!

  Zakelijk

SEAT Nederland heeft Autobedrijf Van den Udenhout verkozen tot de beste SEAT-dealer van het jaar 2021. Het autobedrijf – met SEAT-vestigingen in Veldhoven en ‘s-Hertogenbosch – verdient de prestigieuze titel vanwege haar deskundigheid, hoge klanttevredenheid en salesprestaties.

REGIO - De ‘Beste Dealer Award’ werd onlangs voor de eerste keer online uitgereikt. Tijdens een virtuele meeting vertelde Maarten Janssen, algemeen directeur van SEAT Nederland, het heuglijke nieuws aan de medewerkers van Van den Udenhout. “Zij hebben aangetoond dat ze onder alle omstandigheden dichtbij de klant kunnen staan,” verklaart Janssen. “En die klantgerichtheid vertaalt zich in een hoge mate van klanttevredenheid. Samen met de positieve uitstraling van het autobedrijf én de sterke scores op het gebied van marketing, sales en aftersales leidt dat tot de eervolle titel ‘Beste SEAT-dealer van het Jaar’.”

De servicegedachte leeft bij alle medewerkers van Van den Udenhout. Volgens Berry van Hooft, manager SEAT bij Van den Udenhout, is de titel ‘Beste SEAT-dealer’ dan ook het resultaat van teamwork. “Zowel in de showroom, als in de werkplaats, als online zitten bij ons de juiste mensen op de juiste plaats. De missie van alle collega’s is om de klant maximaal te ontzorgen. En door goed naar de klant te luisteren, spelen we perfect in op iedere individuele klantwens.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden