PLUS Supermarkten steunen Voedselbank | Groeiend Best


<p>Erwin Kenter en Ton Henst overhandigen de pakketten aan Wil Mar&eacute;chal van de Voedselbank Best, Oirschot en Son en Breugel.</p>

Erwin Kenter en Ton Henst overhandigen de pakketten aan Wil Maréchal van de Voedselbank Best, Oirschot en Son en Breugel.

(Foto: )

PLUS Supermarkten steunen Voedselbank

  Zakelijk

BEST - Het begint inkiddels een jaarlijkse traditie te worden bij de PLUS supermarkten in Best. Klanten kunnen in de laatste maanden van het jaar sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro.

Spaarkaarten

Ook dit jaar weer zijn er veel spaarkaarten vol geplakt en duizenden gratis boodschappakketten verspreid in heel Best. Naast alle pakketten die gespaard zijn, stellen Plus Erwin Kenter en Plus Ton Henst ieder jaar ook boodschappenpakketten beschikbaar voor de cliënten van de Voedselbank Best, Oirschot en Son en Breugel.

Overhandiging

Bij het begin van de spaaractie is daar altijd kort overleg voor nodig tussen Wil Maréchal van de voedselbank Best, Oirschot en Son en Breugel en de ondernemers, maar het komt altijd weer goed. Alle cliënten van de voedselbank krijgen ook dit jaar weer een compleet boodschappenpakket uitgereikt. Afgelopen donderdag zijn deze pakketten alvast overhandig aan de voedselbank. Wil Maréchal nam ze, namens de voedselbank, in ontvangst uit handen van van Erwin Kenter en Ton Henst.

Kijk voor meer informatie over Voedselbank Best, Oirschot en Son en Breugel op de website: voedselbankbest.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden