<p>Voor de diverse Oranjefestivals hebben zich in Nederland al ruim 50.000 kinderen opgegeven.</p>

Voor de diverse Oranjefestivals hebben zich in Nederland al ruim 50.000 kinderen opgegeven.

Oranjefestival bij Wilhelmina Boys

  Verenigingen

Zaterdag 12 juni kleurt voetbalvereniging Wilhelmina Boys ‘Oranje’. Samen met de KNVB organiseert de club een groots Oranjefestival. Zowel leden als niet-leden zijn dan welkom op Sportpark Naastenbest. Het wordt een dag vol gezellige voetbalactiviteiten. Zo kan je meedoen aan rokjesvoetbal, bumpervoetbal, penalty schieten, een panna-toernooi en meer.

BEST - Het Oranjefestival is bedoeld voor jongeren van 4 tot en met 18 jaar. Het evenement is opgedeeld in verschillende leeftijdscategorieën, kinderen van 4 tot en met 8 jaar zijn tussen 10.00 en 12.00 uur welkom, kinderen van 9 tot en met 12 jaar kunnen meedoen tussen 12.15 en 14.15 uur en vanaf 14.30 uur komt de oudere jeugd aan de beurt. Iedere leeftijdsgroep volgt gedurende twee uur een circuit met wisselende voetbalactiviteiten. En als je persé met je beste vrienden het circuit wilt volgen, behoort dat tot de mogelijkheden.

Vanwege corona zijn veel kinderen minder gaan sporten, de KNVB hoopt in samenwerking met het Nederlands Elftal en de Oranjeleeuwinnen de jeugd weer meer aan het sporten te krijgen. Door deel te nemen aan het Oranjefestival kunnen kinderen het voetballen (her)ontdekken. Voetbalvereniging Wilhelmina Boys behoort tot de 300 verenigingen die verspreid over het land een Oranjefestival organiseren. Wil jij ook meedoen of zoek je meer informatie, kijk dan op www.wilhelminaboys.nl/oranjefestival.

Meer berichten