<p>Op de foto van links naar rechts Rutger Koppen, bewoners Anne, Manon en Sander, Ren&eacute; Meeuwissen en begeleider Jeroen.</p>

Op de foto van links naar rechts Rutger Koppen, bewoners Anne, Manon en Sander, René Meeuwissen en begeleider Jeroen.

Professionele korfbalpaal voor het Molenhuis

  Verenigingen

Rotaryclub Best-Oirschot is in mei 1986 opgericht en viert dit jaar dus het 35-jarig jubileum. Met het Wensboom-project probeert de Rotaryclub wensen van inwoners van Best en Oirschot mogelijk te maken en zo een glimlach op hun gezichten te toveren.

BEST - “Corona vertraagde de realisatie van sommige wensen van het Wensboom-project”, vertelt Olga van der Pennen, PR-commissaris van RC Best-Oirschot: “Maar sommige wensen gingen gelukkig toch in vervulling. Onder andere een kerstconcert voor Archipel.” Het Wensboom-project is inmiddels een jaarlijkse gebeurtenis. De Wensboom stond afgelopen adventsperiode in Oirschot. Er werd ook een vraag gedeponeerd door twee moeders om een sporttoestel bij het Molenhuis aan de Molenstraat in de tuin te zetten. Afgelopen donderdag was het zover. Helaas werkte het weer niet echt mee, maar het enthousiasme was er niet minder om. Omdat diverse bewoners op korfbal zitten, werd er gekozen voor een professionele korfbalpaal. Rutger Koppen en René Meeuwissen droegen namens de Rotary de paal over aan Anne, Manon en Sander (bewoners van het Molenhuis) en hun begeleider Jeroen. Uiteraard hoort bij zo’n fraaie paal ook een mooie korfbal.

Meer berichten