<p>Ook dit jaar presenteert Team De Vlinder in samenwerking met Bakkerij Bekkers de traditionele worstenbroodjesactie.</p>

Ook dit jaar presenteert Team De Vlinder in samenwerking met Bakkerij Bekkers de traditionele worstenbroodjesactie.

(Foto: )

Team De Vlinder brengt de worstenbroodjes bij u thuis!

  Verenigingen

Op Koningsdag (dinsdag 27 april) verzorgen de beklimmers van de Mont Ventoux in samenwerking met Bakkerij Bekkers traditiegetrouw een worstenbroodjesactie. Het doel van deze sponsoractie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor zowel het KWF als Bijna Thuis Huis De Vlinder in Best.

BEST - Ook al zijn de omstandigheden dit jaar anders dan anders, toch willen de leden van Team De Vlinder uit Best de worstenbroodjesactie in aangepaste vorm graag door laten gaan. Enerzijds om u dit jaar tóch nog een beetje dat fijne Koningsdaggevoel te bezorgen en anderzijds om toch het sponsorgeld binnen te halen dat ze zo goed kunnen gebruiken. Omdat het dit jaar niet mogelijk is om de worstenbroodjes op de Koningsdagmarkt te verkopen, bezorgen de teamleden dit jaar de broodjes op dinsdag 27 april gratis bij u aan huis. Uiteraard houden zij keurig 1,5 meter afstand bij u aan de deur.

Bestelling plaatsen

De versgebakken worstenbroodjes kosten 1,50 euro per stuk en worden geleverd per 4, 6 of 10 stuks. U kunt daarbij zelf kiezen op welk tijdstip u de broodjes wilt ontvangen. Ook kunt u kiezen voor warme of koude broodjes. Uw bestelling kunt u doorgeven op telefoonnummer 06-41554121, of via de website www.bestindebenen.nl. Indien mogelijk graag digitaal betalen. Bij bestelling ontvangt u hierover meer informatie. Team De Vlinder hoopt ook dit jaar ondanks de bijzondere omstandigheden op u te kunnen rekenen? Alvast bedankt!

Meer berichten