<p>De gasten van de Zonnebloem werden de week voor Pasen verrast met een potje mini narcisjes. Dat zorgde voor veel vrolijke gezichten.</p>

De gasten van de Zonnebloem werden de week voor Pasen verrast met een potje mini narcisjes. Dat zorgde voor veel vrolijke gezichten.

Vrolijk paasbloemetje voor gasten van de Zonnebloem

  Verenigingen

In de week voor Pasen hebben alle vrijwilligers van de plaatselijke Zonnebloem hun gasten verrast met een extra bezoekje. Voorafgaande hieraan waren zij naar bloemenzaak Florero gegaan om daar een potje met vrolijke voorjaarsbloemen op te halen. Alle gasten werden blij van deze vrolijke mini narcisjes.

BEST - Vorig jaar heerste rond Pasen nog het idee dat de chocolade paashazen die de vrijwilligers van de Zonnebloem bij de gasten thuis bezorgden een eenmalige actie zou zijn. Ze wisten toen niet dat het coronavirus ons een jaar later er nog steeds van zou weerhouden om gezellige middagen voor de gasten te organiseren. Gelukkig is het einde nu eindelijk in zicht en misschien is het mogelijk om in de zomermaanden weer een heerlijk picknick of ander uitje voor vooral eenzame ouderen te verzorgen.

Ondanks de opgelegde beperkingen, zijn de gasten van de Zonnebloem het afgelopen jaar toch regelmatig bezocht door hun vrijwilliger. Soms moest dat vanuit de tuin, vanaf het balkon, via de hal of de telefoon, maar alle vrijwilligers hebben er steeds weer voor gezorgd dat er regelmatig toch wat gezelligheid werd gebracht.

Voelt u zich weleens eenzaam en wilt u ook graag eens bezocht worden door een vrijwilliger? Of wilt u als vrijwilliger een eenzame oudere af en toe een bezoekje brengen? Meld u dan aan bij de Zonnebloem op 06-10233448, of mailen naar zonnebloembest@gmail.com. Iedereen is natuurlijk van harte welkom!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden