<p>Kinderen in de Bestse wijk de Steegsche Velden kregen op 1e Paasdag bezoek van de Paashaas. Op 2e Paasdag werd er een geslaagde rebus puzzelspeurtocht georganiseerd.&nbsp;</p>

Kinderen in de Bestse wijk de Steegsche Velden kregen op 1e Paasdag bezoek van de Paashaas. Op 2e Paasdag werd er een geslaagde rebus puzzelspeurtocht georganiseerd. 

(Foto: Petra Bakker)

Paashaas brengt bezoek aan de Steegsche Velden

  Verenigingen

Wat een hoop blije gezichtjes waren er op 1e Paasdag in de Steegsche Velden te zien! Dat was te danken aan de paashaas die een bezoek bracht aan zo’n vijftig aangemelde kinderen.

BEST - Dankzij sponsoring van Plus Erwin Kenter konden alle kinderen verrast worden met een tasje gevuld met lekkere paaseitjes en knutselmaterialen.Deze werden netjes aan de deur gehangen om de 1,5 meter afstand tussen volwassenen te bewaren. Na het bezoek konden de kinderen op zoek gaan naar geprinte paaseieren die door de hele wijk waren opgehangen. Op de afstreeplijst bleef één ei over, dat was de oplossing. Daarmee konden de kinderen nog een lekkere chocoladeverrassing ophalen. Het leek nog even mis te gaan doordat er een dubbel ei was opgehangen. Maar gelukkig was het ontbrekende ei snel gevonden, geprint en alsnog opgehangen. Alle kinderen hebben daardoor kunnen smullen van hun beloning!

Op 2e Paasdag presenteerde de buurtvereniging een rebus puzzelspeurtocht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Alle deelnemers waren ook hier erg enthousiast over. Al had het weer beter mogen zijn, want de deelnemers hebben sneeuw, hagel en wind moeten trotseren! De buurtvereniging kijkt terug op een geslaagd coronaproof paasevenement.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden