Paaseieren zoeken in het Leenderhof met Stichting Muis uit Best.
Paaseieren zoeken in het Leenderhof met Stichting Muis uit Best. (Foto: Stichting Muis)

Paaseieren zoeken met Stichting Muis uit Best

  Verenigingen

Stichting Muis gaat op Eerste en Tweede Paasdag paaseieren verstoppen in het Leenderbos in Leende! Beide dagen vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur kun je de paashaas vinden bij de ingang van het Leenderbos, bij de parkeerplaats van Fletcherhotel Jagershorst.

BEST - Stichting Muis richt voor deze activiteit drie zoekgebieden in en wel voor de leeftijdscategorieën 1-3 jaar, 4-6 jaar en 7 jaar en ouder. Voor iedereen dus een eerlijke kans om paaseieren te vinden. De gevonden gekookte eieren kunnen bij de paashaas worden ingewisseld voor drie overheerlijke chocolade-eieren om mee naar huis te nemen (of om direct op te peuzelen).

Eerbetoon aan vader

Stichting Muis is een initiatief van Saskia van de Crommert uit Best uit respect voor het gedachtegoed van haar overleden vader. Peter van de Crommert. “Mijn vader was een man voor alle kinderen!”, vertelt dochter Saskia: “vandaar dat ik Stichting Muis heb opgericht voor alle kinderen in Nederland. Mijn doel is om vanuit Best allerlei leuke activiteiten voor kinderen aan te gaan bieden. Maar dat kan pas als we het coronavirus weer onder controle hebben. Wat we nu wel op een veilige en verantwoorde manier kunnen doen, is samen paaseieren zoeken. Ieder kind is van harte welkom en aanmelden is niet nodig. Het nabijgelegen hotel is van de activiteit op de hoogte en heeft toegezegd alle medewerking te verlenen als mensen naar het toilet moeten.”

Over Stichting Muis

Stichting Muis beoogt mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. En zodra het COVID-19 virus onder controle is, gaat de stichting samen met vrijwilligers leuke evenementen organiseren voor alle leeftijden. Zoals samen dansen, knutselen, schilderen en spelletjes doen! “Elkaar ontmoeten waar de verschillen mogen blijven bestaan en er geen winnaar hoeft te zijn, maar af en toe wat competitie is gezond!”, besluit Saskia. Kijk voor meer informatie over Stichting Muis op de website: www.stichtingmuis.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden