<p>Jan Pieter Been (links) en Mat Gerrits poseren trots bij de WasteMates die een prominente plek hebben gekregen op het sportcomplex.</p>

Jan Pieter Been (links) en Mat Gerrits poseren trots bij de WasteMates die een prominente plek hebben gekregen op het sportcomplex.

Procomat B.V. schenkt Best Vooruit slimme afvalbakken

  Verenigingen

Best Vooruit zet niet alleen in het voetbal zijn beste beentje voor. Het doet ook goed voor leden, voor bewoners en bedrijven in de gemeente Best én voor het milieu. Die grote betrokkenheid heeft Procomat B.V. uit Best beloond met de sponsoring van een aantal slimme afvalbakken in rode clubkleur. Deze staan bij de ingang en de velden van de voetbalclub.

BEST - “In Best produceren wij oersterke en slimme afvalbakken, WasteMates genaamd”, vertelt Mat Gerrits, directeur van Procomat B.V.: “Deze WasteMates werken volledig zelfstandig op zonne-energie, persen het afval samen en melden zich als ze bijna vol zitten. Zo zijn uitpuilende afvalbakken verleden tijd en blijft het voetbalcomplex in Best netjes. Het leuke is dat iedereen die afval in de bak werpt ook nog eens bedankt wordt middels een voetbaltune.”

Duurzaamheid

Jan Pieter Been, voorzitter van Best Vooruit, vult aan: “Deze WasteMates passen prima in onze duurzaamheidsgedachte. Zo hebben we overal LED-verlichting binnen ons complex, voorzien we in handendrogers in plaats van papieren handdoeken en hebben we vorig jaar hoogwaardige dakisolatie toegepast en 292 zonnepanelen geplaatst. De bakken gaat overigens jaren mee en zijn 100% recyclebaar. Iets wat steeds belangrijker wordt.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden