Logo groeiendbest.nl


De Avondje-Uit coördinator is degene bij wie alle uitjes-aanvragen bij elkaar komen en die er op een slimme manier de vrijwilligers bij vindt. Foto: Avondje-Uit (archief).
De Avondje-Uit coördinator is degene bij wie alle uitjes-aanvragen bij elkaar komen en die er op een slimme manier de vrijwilligers bij vindt. Foto: Avondje-Uit (archief). (Foto: )

Avondje-Uit zoekt een nieuwe coördinator

  Verenigingen

Na tien jaar enthousiaste inzet zal de coördinator van Avondje-Uit, Helly van Oudenhoven, eind dit jaar het stokje gaan overdragen aan iemand anders. Avondje-Uit is nu op zoek naar een opvolger.

BEST - Misschien is de functie van Avondje-Uitcoördinator wel het mooiste en dankbaarste vrijwilligersbaantje in Best.

”Het geeft veel voldoening om zoveel mensen in Best blij te maken met avondjes- of middagjes-uit, die zij uit zichzelf niet kunnen ondernemen” Dat Helly nu al tien jaar lang dit coördinatiewerk doet is een prestatie van formaat.

Men is nu op zoek naar iemand die het leuk en uitdagend vindt om dit werk de komende tijd te doen. Je zorgt er dan voor dat er bijna tweehonderd Bestse mensen enkele keren per kwartaal kunnen genieten van een zelfgekozen toneelvoorstelling, concert, ballet, opera, musical, diner in een restaurant, natuurtocht, boottocht, optocht enzovoorts.

Het zijn zo ongeveer honderd vrijwilligers die dit mogelijk maken, door hun gast(en) in hun auto op te halen en samen te genieten van het uitje.

Wat wordt er verwacht?

De Avondje-Uit coördinator is degene bij wie alle uitjes-aanvragen bij elkaar komen en die er op een slimme manier de vrijwilligers bij vindt.

Ook koopt hij/zij namens Avondje-Uit alle entreekaartjes en verdeelt die onder de betreffende vrijwilligers. Het zijn gemiddeld 25 uitjes per maand.

Deze job is niet alleen uitdagend en dankbaar, maar vraagt ook dat men er voldoende uren vrije tijd voor over heeft. Alle gemaakte kosten worden vergoed. Het is mogelijk om taken te verdelen.

Er zijn vervangers voor als u eens een tijdje niet kunt. De voornaamste vaardigheden die gevraagd worden zijn: makkelijk kunnen omgaan met mensen en nauwkeurig en overzichtelijk werken.

Interesse?

Trekt deze job u wel aan, maar twijfelt u nog, dan wil Helly u graag vertellen over de ‘fijne kneepjes van het vak’, en u de komende maanden willen inwerken.

U kunt contact met haar opnemen (06-38444600, coordinator@avondje-uit-best.nl) of met voorzitter Carla van Eldijk (0499-393558, apmvaneldijk@onsbrabantnet.nl).

Alle mensen die nu van Avondje-Uit gebruik maken, zullen dolblij zijn als ze ook de komende tijd weer mooie, gezellige uitjes kunnen beleven.

Meer info over Avondje-Uit vindt u op de website: www.avondje-uit-best.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden