Logo groeiendbest.nl


<p>In de wijk Steegsche Velden is genoeg te doen. Foto: Petra Bakker</p>

In de wijk Steegsche Velden is genoeg te doen. Foto: Petra Bakker

(Foto: )

Steegsche Velden bruist van activiteiten

  Verenigingen

Afgelopen zaterdag 19 september zou de jaarlijkse buurtbarbecue van de Steegsche Velden plaatsvinden. Maar in verband met de coronamaatregelen, was die geannuleerd. De buurtvereniging organiseerde daarom een alternatief programma.

BEST - Zo heeft de Steegsche Velden meegedaan met de World Cleanup Day. Met een aantal fanatieke volwassenen en kinderen zijn er maar liefst 12 volle vuilniszakken opgeruimd. Plus Erwin Kenter trakteerde de schoonmakers na afloop op een heerlijk worstenbroodje.

Dankzij een subsidie van de gemeente Best stond er voor de kinderen de hele dag een piratenschip-springkussen. Daarvan werd enthousiast gebruik gemaakt. Op gepaste afstand stonden de ouders ondertussen gezellig te ‘buurten’.

’s Avonds was er nog een Whatsapp Pubquiz. Met een heleboel leuke maar ook een aantal pittige vragen over Best, Brabant, Brabants Dialect en Nederland in zijn geheel. De slimste buurtgenoot bleek Sophie van Heusden te zijn. Zij won een Plus cadeaukaart ter waarde van 25,00 euro.

In de maand oktober staan er ook nog een heleboel leuke activiteiten gepland in de Steegsche Velden, waaronder een griezelige ‘trick or treat’ tocht voor kinderen tijdens Halloween. Durf jij het aan? Kijk op de website voor meer informatie: www.bvsvb.nl.

Han van Bodegom
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden