Logo groeiendbest.nl


<p>Voorkomen is beter dan genezen. Daarom leert het Rode Kruis mensen hoe zij zichzelf &egrave;n anderen kunnen helpen met de veiligheid in en om het huis. &nbsp;</p>

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom leert het Rode Kruis mensen hoe zij zichzelf èn anderen kunnen helpen met de veiligheid in en om het huis.  

(

Foto: Rode Kruis

)

Rode Kruis start workshop 'Goed voorbereid'

  Verenigingen

Vanaf september start het Rode Kruis weer met de workshop Goed voorbereid. Want weten mensen in onze regio wat zij moeten doen bij een grote ramp, pandemie of een persoonlijke noodsituatie? 

REGIO - Voorkomen is beter dan genezen. Daarom leert het Rode Kruis mensen hoe zij zichzelf èn anderen kunnen helpen met de veiligheid in en om het huis. Tijdens de workshops worden de richtlijnen van de RIVM opgevolgd, reserveren is dan ook noodzakelijk.

Diverse locaties

Op de volgende data kunt u de workshop ‘Goed voorbereid’ volgen (deelname is gratis). Op maandag 7 september van 10.30 tot 12.00 uur (thema’s Nood/Vallen/Brand/Inbraak/Babbeltrucs) en maandag 28 september van 19.30 tot 21.00 uur (thema’s Nood/Vallen/Brand/Inbraak/Babbeltrucs) bij het Rode Kruis aan de Willem van Konijnenburglaan 6 in Eindhoven. Op vrijdag 18 september van 14.30 tot 16.00 uur (thema’s Nood/Vallen/Brand) en donderdag 22 oktober van 14.30 tot 16.00 uur (thema’s Nood/Inbraak/Babbeltrucs) bij Ontmoet & Groet aan de Jongemastate 71 A in Eindhoven. En op donderdag 15 oktober van 10.30 tot 12.00 uur (thema’s Nood/Vallen/Brand/Inbraak/Babbeltrucs) bij het Rode Kruis aan de Nachtegaallaan 215 in Helmond.

Aanmelden

Heeft u interesse? U kunt contact opnemen met Susan Langermans op 06-18522564, of stuur een mail naar goedvoorbereid.brabantzuidoost@rodekruis.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden