Logo groeiendbest.nl


Casper Deij van Atletiekvereniging Generaal Michaëlis mocht zondag eindelijk weer aan de bak. Foto: Anja Deij-Provoost
Casper Deij van Atletiekvereniging Generaal Michaëlis mocht zondag eindelijk weer aan de bak. Foto: Anja Deij-Provoost (Foto: )

Hè, hè, eindelijk weer een wedstrijdje voor Casper

  Sport

Casper Deij (9) moest zondagmorgen vroeg eerst nog even zoeken naar zijn blauw-witte clubtenue van Atletiekvereniging Generaal Michaëlis uit Best. Deze was sinds zijn vorige wedstrijd, een indoorevenement in februari, onderop de stapel beland en lag niet - zoals gewoonlijk - voor het grijpen.

BEST - Eindelijk stond er op de atletiekbaan in Dongen dan weer een baantournooi voor A-pupillen op het programma. En ook al was het aanbod met maar twee onderdelen nog beperkt, hij had er toch enorm veel zin in. “Mooi om mijn afstanden weer eens echt te laten meten”, aldus Casper.

Persoonlijke records

En die afstanden waren de 60 meter sprint en de 600 meter middellange afstand. Op de anderhalve ronde op de baan was hij maar liefst vier seconden sneller dan ooit. Casper: “Het weer was goed, het tempo ook.”

Sprint

Op de sprintafstand (60 meter) verbeterde Casper zondag zijn persoonlijke record op de baan: “Indoor was ik begin dit jaar op de 60 meter nog net ietsje sneller.”

Uitslagen

Atledo Track Running Dongen zondag 26 juli: (JPA) Casper Deij 60 meter 10,59 (4), 600 meter 2.28,30 (5). Casper Deij was sneller op zowel de 60 als de 600 meter.

Meer info

Denk je dat atletiek misschien ook wel iets voor jou is? Kijk voor meer informatie over Atletiekvereniging Generaal Michaëlis op de website van de club: www.avgm.nl.

Kim van Hout
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden