Logo groeiendbest.nl


Ook deze zomer kan de jeugd bij Bc Alouette kennis komen maken met de badmintonsport. Dat kan elke donderdag van 18.00 tot 20.00 uur.
Ook deze zomer kan de jeugd bij Bc Alouette kennis komen maken met de badmintonsport. Dat kan elke donderdag van 18.00 tot 20.00 uur. (Foto: Leo Diepstraten)

'Zomer Spirit' is terug bij Badmintonclub Alouette

  Sport

Deze zomer organiseert Badmintonclub Alouette voor het tweede jaar de Zomer Spirit. Dit is een wekelijkse activiteit om kinderen uit de omgeving Best de mogelijkheid te geven om kennis te maken met badminton.

BEST - Elke donderdagavond in de zomervakantie staan in sporthal Naestenbest aan de Pr. Beatrixlaan 27 de netten op om de jeugd van 18.00 tot 20.00 uur te laten badmintonnen. Je kunt er partijen spelen, tips krijgen, of gewoon even gezellig overslaan. Om iedereen deze mogelijkheid te geven, zijn dit jaar niet alleen leden welkom, maar iedereen die het leuk lijkt om te komen. Meedoen is helemaal gratis!.

Begeleiding

Dus op donderdag 16, 23 en 30 juli en 6, 13 en 20 augustus hoef je je ’s avonds niet te vervelen. Voor badmintonmaterialen wordt gezorgd en er zullen elke avond leden van de club bij zijn om de kinderen te begeleiden en demo’s uit te voeren. Zo maken de deelnemers en leden er samen een sportieve zomervakantie van.

Coronamaatregelen

Bc Alouette hanteert de basisregels die overal in het land gelden, waarbij de belangrijkste is: 'Ben je ziek, dan blijf je thuis!'. Verder doet de club een beroep op eenieders gezond verstand. Alouette zorgt er daarnaast voor dat er per baan desinfecteringsmiddel aanwezig is. De kleedkamers en douches in de sporthal worden ook weer opengesteld, maar houd er wel rekening mee dat hier weer 1.5 meter afstand moet worden gehouden. Meer informatie: www.bc-alouette.nl.

Han van Bodegom
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden