Logo groeiendbest.nl


Foto:

Goot succes voor de Rabobank Techniekdag

  Sport

Onder een stralende zon werd afgelopen zaterdag wederom de Rabobank Techniekdag georganiseerd. Zonder speciale shirts en prijzen voor de winnaars maar een leuke ochtend waar plezier voor de prestatie ging, niet alleen voor de spelers van Best Vooruit maar ook voor spelers die geen lid zijn.

BEST -  Zoals aangegeven door het Rijk en Gemeente werd het belangrijk gevonden dat ook niet vereniging- gebonden spelers, in deze tijd, aan het sporten gaan. Het was dan ook leuk om te zien dat er veel nieuwe gezichten op sportpark de Leemkuilen te zien waren. Onder begeleiding van veel jeugdtrainers maar ook van huidige selectiespelers werden de spelers vakkundig van tips en trucs voorzien bij de verschillende oefeningen. Hoogtepunt blijft altijd de Skills Arena waar de spelers een minuut lang de tijd krijgen om hun trucjes te laten zien.

Met deze Techniekdag is er na het Pupillen 4x4 toernooi, de Sportman van het jaar er wederom een mooie invulling geweest van de zaterdagochtend en kunnen we toch het seizoen mooi afsluiten. Aankomende zaterdag nog een onderling jeugdtoernooi (tot 18), zodat iedereen weer lekker met plezier beter heeft leren voetballen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden