Logo groeiendbest.nl


Foto:

25e editie Decathlon Open Tennis- en Padeltoernooi

  Sport

Nog maar een paar dagen en dan is het zover. Op donderdag 6 februari start namelijk de maar liefst 25e editie van het Open Toernooi van LTV Best, een van de grootste toernooien in de regio. En gezien het aantal inschrijvingen belooft het wederom een groot succes te worden.

BEST - Tijdens het toernooi, dat al sinds lange tijd onder de naam 'Decathlon Open' door het leven gaat, gaan zo'n 675 deelnemers de strijd aan op de banen aan de Randweg 8 in Best. Op de tennisbanen wordt gespeeld in de categorieën herendubbel, damesdubbel en gemengd. En de ruim 90 padelkoppels die meedoen, zijn onverdeeld in de beginners-, gevorderde-, wedstrijd- en topklasse. Zo is er voor ieder wat wils, en kan iedereen op zijn of haar eigen niveau het spel spelen.

Aangezien het de 25e editie van het toernooi betreft, pakt de organisatie flink uit. Zo staat de jaarlijkse feestavond op vrijdag – hoe kan het ook anders op Valentijnsdag – natuurlijk helemaal in het teken van de liefde. En belooft de grote finaledag op zondag 16 februari een ware happening te worden voor zowel spelers als toeschouwers. Inschrijven voor het toernooi is helaas niet meer mogelijk, maar supporters zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen, hun favorieten aan te moedigen, en gezellig van de sfeer te komen proeven. Kijk voor tijden en meer informatie op www.ltvbest.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden