Logo groeiendbest.nl


Bc Alouette J2. Nadat iedereen goed had gestreden ging ook deze wedstrijd jammer genoeg naar de tegenstanders.
Bc Alouette J2. Nadat iedereen goed had gestreden ging ook deze wedstrijd jammer genoeg naar de tegenstanders. (Foto: )

Strijdend ten onder: badmintonclub Alouette verliest met 7-1

  Sport

Afgelopen weekend stonden er weer uitwedstrijden op het programma. Met nog drie wedstrijden te gaan wordt het steeds duidelijker welke teams kampioen worden en welke gaan degraderen.

BEST - Bc Alouette J2 mocht aantreden tegen de nummer 1 uit de poule en het team wist dat het een zware wedstrijd zou gaan worden. Freek Brinkman en Wouter Trieling beten het spits af in de dubbel.
Het ging lang gelijk op met elkaar, alleen trok de tegenstander twee keer net aan het langste eind en werd de wedstrijd jammer genoeg verloren.

Lisa Scheepers en Annique Stoots mochten als eerste beginnen met de damesdubbel. De tegenstanders speelden sterk en helaas was dit iets te sterk voor de dames. Hierna was het de beurt aan de singles waarbij Freek als eerste mocht beginnen. Met goed spel en veel rondspelen wist hij de fouten bij de tegenstander af te dwingen en wist de wedstrijd te winnen.

Wouter had een super spannende eerste set en had zelfs een verlening nodig om een winnaar te bepalen. Jammer genoeg voor hem trok de tegenstander aan het langste eind. De tweede set was ook super spannend, alleen bleef de tegenstander hier iets constanter spelen en werd deze single helaas verloren. Annique begon sterk aan haar single, maar verloor de eerste set nipt, waarna ze zich goed herpakte en de tweede set wist te winnen.

De derde set was ook spannend, maar hier trok de tegenstander weer aan het langste eind. Als laatste single stond die van Lisa op het programma. De tegenstander was te sterk en wist de wedstrijd naar zich toe te trekken. Als laatste mochten de mixen gespeeld worden. Freek en Lisa speelden twee spannende sets, maar verloren beiden jammer genoeg. Wouter en Annique hadden drie sets nodig om een winnaar te bepalen. Nadat iedereen goed had gestreden ging ook deze wedstrijd jammer genoeg naar de tegenstanders waardoor de einduitslag 7-1 in het nadeel van Bc Alouette is geworden.

Alle uitslagen

Bc Eindhoven 1 – Bc Alouette 1: 3-5; Bc Shot 2 – Bc Alouette 2: 4-4; Bc Geldrop 5 – Bc Alouette 3: 7-1; Bc Eindhoven 2 – Bc Alouette 4: 4-4; Bc Shot 3 – Bc Alouette 5: 4-4; Bc Smashing 6 – Bc Alouette 6: 7-1; Bc Eindhoven 3 – Bc Alouette 7: 7-1; Bc Shot 4 – Bc Alouette 8: 7-1; Bc Eindhoven M1 – Bc Alouette M1: 1-7; Bc Geldrop J2 – Bc Alouette J1: 4-4; Bc Geldrop J1 – Bc Alouette J2: 7-1; Bc Reeshof J5 – Bc Alouette J3: ?; Bc Shot J1 – Bc Alouette J4: 1-7.

 

Onderschrift foto: Bc Alouette J2

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden