Logo groeiendbest.nl

Volleyballen bij VVC Best

  Sport

De vakanties zijn bijna weer ten einde en het volleybalseizoen 2018-2019 staat weer voor de deur. Misschien heeft u al voornemens gemaakt om weer te gaan sporten of uw kind wil een leuke sport bedrijven. Denk dan ook eens aan het volleyballen in Best.

Vanaf 6 jaar kan er al volleybal gespeeld worden bij VVC Best. Van jong to oud er iets wel iets te vinden bij VVC Best, mini's, jeugd, volwassenen. Weekeindcompetitie of doordeweeks, alles is mogelijk binnen VVC-Best.

Vanaf 20 augustus beginnen de trainingen weer voor alle groepen bij VVC Best. Bij alle groepen bij VVC Best is plaats, dus mocht u graag eens komen kijken en meedoen, dan kunt u contact opnemen met tc@vvc-best.nl, dan kan er samen gekeken worden waar meegedaan kan worden. Mocht u niet willen volleybalspelen, dat kan natuurlijk ook.

Bijvoorbeeld het heren 1 team van VVC Best, dat komend seizoen uitkomt in de 2e klasse van de Nevobo competitie is nog op zoek naar een trainer/coach. Ook hier kunt u contact opnemen met de tc van VVC Best om te kijken of u iets kunt betekenen voor VVC Best. Dus wilt u of uw kind volleyballen e.d. neem dan gerust contact op met tc@vvc-best.nl. Kijk ook gerust op de website voor meer informatie.

Meer berichten