Logo groeiendbest.nl
De bekerwinnaars (vlnr) Stijn Groen, Sarah van der Stam, Tess Aerts, Ilse van de
Wiel, Tom van Schijndel, Orlando Louwers en Niklas Dhondt (Foto, Fred Louwers)
De bekerwinnaars (vlnr) Stijn Groen, Sarah van der Stam, Tess Aerts, Ilse van de Wiel, Tom van Schijndel, Orlando Louwers en Niklas Dhondt (Foto, Fred Louwers)

“Ilse van de Wiel heeft de Van Eijndhoven-beker dik verdiend”

  Sport

Atletiek

"Je moet in de ogen van de trainers en overige begeleiders een zeer positieve indruk achterlaten", verduidelijkt bestuurslid baanatletiek Ton van de Sande de scherpe criteria nog maar eens. "Niet alleen op sportief gebied, maar naast het trainen doe je  regelmatig mee aan wedstrijden en ben je altijd aanwezig tijdens competitiewedstrijden. Daarnaast is ook de manier waarop je met ploeggenoten en trainers omgaat belangrijk. Ilse voldoet aan alle voorwaarden. Ze heeft hem dan ook dik verdiend."  Aansluitend is Ilse ook nog eens heel gezellig tijdens het jaarlijkse kamp en andere activiteiten. Bovendien helpt ze mee bij de pupillentraining en de schoolsportcursus. Naast de Van Eijndhoven-beker zijn vrijdagavond ook de bekers uitgereikt aan de atleten die het afgelopen seizoen het vaakst hun persoonlijk record verbeterd hebben: de PR-Trofee. De winnaars in hun klasse waren Tess Aerts (pupillen), Tom van Schijndel (CD-junioren) en Sarah van der Stam (AB-junioren/senioren).

Broos van Erp Competitie
Ruim honderd leden, en ook enkele ouders van jeugdleden, deden zaterdagmorgen mee aan de Putjesbergencross, de zwaarste van drie crossen die meetellen voor het clubkampioenschap. De afsluitende wedstrijd van deze Broos van Erp Competitie is de Blokhutcross op 7 januari. De maximaal 6 kilometer van de Putjesbergencross kon Addie van der Vleuten niet bekoren. Hij startte zaterdag middernacht bij het Belgische Leuven voor de Bello Gallico Night Trail van 50 mijl, ruim 80 kilometer: "Het was een pittig parcours met veel modder, en koud dat het was." Na ruim 8,5 uur behaalde hij als zevende van ruim 150 deelnemers de eindstreep.

Reageer als eerste
Meer berichten