<p>Schrijf je in voor de &#39;Uitprobeerdagen&#39; bij Wilhelmina Boys. De leeftijdsgrens voor deze &#39;snuffelstage&#39; is opgehoogd naar 18 jaar.&nbsp;</p>

Schrijf je in voor de 'Uitprobeerdagen' bij Wilhelmina Boys. De leeftijdsgrens voor deze 'snuffelstage' is opgehoogd naar 18 jaar. 

(Foto: )

Gratis kennismaken met de voetbalsport

  Sport

 In normale tijden kunnen basisschoolleerlingen tweemaal per jaar kennismaken met de vele sporten en verenigingen in Best. Corona heeft ook voor deze schoolsportactiviteiten helaas roet in het eten gegooid. Voetbalvereniging Wilhelmina Boys biedt daarom graag een alternatief met de jaarlijkse ‘Uitprobeerdagen’ die op maandag 29 maart van start gaan.

BEST - Deelname is niet alleen voorbehouden voor de basisschooljeugd, de leeftijdsgrens voor deze ‘snuffelstage’ is opgehoogd naar 18 jaar. Wil jij lekker voetballen, ervaren hoe het voelt om te pingelen en te scoren, wil je fijn samenspelen met je vriendjes en gezellig in teamverband met elkaar buiten sporten? Schrijf je dan in voor de ‘Uitprobeerdagen’ bij voetbalvereniging Wilhelmina Boys: www.wilhelminaboys.nl/uitprobeerdagen.

Je mag in de week vanaf maandag 29 maart de trainingen van je vriendje, vriendinnetje, klasgenootje of gewoon op eigen initiatief, vrijblijvend bijwonen om te kijken of jij voetballen ook zo leuk vindt. En is dat het geval, dan mag je in de 2 weken daarna gewoon mee blijven trainen om te kijken of je jezelf wilt aansluiten bij de leukste en gezelligste voetbalclub van Best.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden