Logo groeiendbest.nl


<p>Heren 1 en dames 1 mochten het allebei opnemen tegen een team van ODI uit Oostelbeers in Sporthal Naestenbest.&nbsp;</p>

Heren 1 en dames 1 mochten het allebei opnemen tegen een team van ODI uit Oostelbeers in Sporthal Naestenbest. 

(Foto: R.H. Uittenbogaard)

Meisjes B2 VVC Best met volle overtuiging winnaar

  Sport

Afgelopen zaterdag, 10 oktober, was het een wedstrijddag voor VVC Best van uit- en thuiswedstrijden. Daarbij mocht het meisjes B2 team van VVC Best het opnemen tegen de Hilver uit Diessen in sporthal Naestenbest.

- Helaas voor de meiden mochten er geen toeschouwers zijn, vanwege de corona maatregelen, anders hadden de ouders een hele leuke wedstrijd mogen aanschouwen. Van meet af aan waren de meiden uit Best goed bezig. In de eerste set ging het best wel goed en Hilver kon geen vuist maken tegen het team van VVC Best. Die wonnen die set met 25-19. De tweede set werd een complete “walk-over”, binnen zeer korte tijd stond VVC Best ver voor en Hilver kon alleen maar toekijken hoe de setwinst naar Best ging (25-9). Die klap leken de meiden uit Diessen niet meer boven te komen en door goed door te blijven spelen, konden de volgende twee sets vrij eenvoudig gewonnen worden. Natuurlijk waren er ook dingetjes en spelmomenten die niet zo goed gingen aan de kant van VVC Best, maar die werden ruimschoots goedgemaakt met de gescoorde punten. Beide sets werden met 25-13 gewonnen en daarmee de wedstrijd met 4-0.

Heren 1 en dames 1 mochten het allebei opnemen tegen een team van ODI uit Oostelbeers in Sporthal Naestenbest. Dames 1 pakte daar met veel vechtlust de eerste set (25-13), maar vergat daarna de tweede set vol door te gaan. Hierdoor kon ODI in het spel komen en de setwinst met 15-25 pakken. De derde en vierde set gingen de dames van VVC Best weer vol aan het werk, zoals in de eerste set en pakten de winst in sets (25-14 en 25-16) en daarmee de wedstrijdwinst met 3-1.

Heren 1 moest het opnemen tegen heren 2 van ODI. De eerste set ging niet naar verwachting en ODI pakte daar de winst met 14-25. De heren uit Best vochten zich echter terug en pakten de volgende twee sets met 26-24 en 25-18. Nu nog die derde winst set pakken voor de winst, maar dat was even te hoog gegrepen en ODI zorgde ervoor dat de setwinst naar hen ging met 16-25. In de beslissende vijfde set ging echter ODI weer voorbij VVC Best en zorgden ervoor dat zij de winst van de wedstrijd konden bijschrijven. 3-2 verlies voor heren 1 van VVC Best, maar wel twee punten voor de ranglijst.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden