<p>Henri van Dun: &ldquo;Onze klanten zijn uiterst tevreden.&rsquo;&rsquo;</p>

Henri van Dun: “Onze klanten zijn uiterst tevreden.’’

(Foto: Marijke Vermeulen)

Vakkundig onderhoud bij Carprof Van Dun aan de Zandweg in Best

  Sponsored content

Om je als allround autobedrijf staande te houden in de concurrentiestrijd met grote dealermaatschappijen moet je wat extra’s te bieden hebben. Bij Carprof Van Dun hebben ze zaken goed op een rijtje. “We zijn een universeel autobedrijf, alle automerken zijn bij ons voor onderhoud welkom. We kunnen ons klantenbestand een totaalpakket bieden”, zegt Henri van Dun.

BEST - Over tevreden klanten heeft Carprof Van Dun niet te klagen. In de polls op internet scoort het bedrijf bijzonder goed. Van Dun: “680 klanten op klantenvertellen.nl waarderen ons met een 9.1 Maar liefst 110 klanten waarderen ons de laatste 12 maanden zelfs met een 9,5. We scoren 4,6 sterren op Google reviews. Deze cijfers onderstrepen dat we het goed doen. Veiligheid, duurzaamheid en betrokkenheid zijn onze kernwaardes, die mede tot de hoge scores leiden. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.”

Specialisaties

Naast onderhoud en reparaties aan alle merken is Carprof Van Dun dankzij personeelsuitbreiding ook gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. “Wij hebben daarvoor alle benodigde apparatuur en software in huis. En ook voor gecertificeerd onderhoud aan elektrische auto’s kun je bij ons terecht.” Carprof Van Dun verricht bovendien onderhoud aan automatische versnellingsbakken en onderhoudt alle typen aircosystemen. “En wij zijn de enige garage in Best met een schokdempertestbank om het contact met de weg te controleren.”

Klant bepaalt

Henri van Dun heeft de afgelopen jaren een goede vertrouwensband met zijn klanten opgebouwd. “Wij geven onze klanten een advies als het om onderhoud van hun auto gaat, maar de klant bepaalt. Om klanten niet voor verrassingen te stellen, geven we vooraf een duidelijke prijsopgave.”

Auto Onderhoud Plan

Sinds kort biedt Carprof Van Dun ook het Auto Onderhoud Plan aan. Tegen een vast laag bedrag per maand weten de autobezitters zeker dat hun auto altijd in topconditie verkeert. “Vanaf slechts 17,50 euro per maand verzorgen wij het onderhoud (groot en klein), de APK, we vervangen defecte lampjes, vullen vloeistoffen bij en doen de zomer- of wintercheck. Tevens krijgt de deelnemer Europese pechhulp, inclusief pechhulp aan huis.

Meer berichten