<p>Jasper de Bock is nog maar 17 jaar oud en nu al succesvol als componist. Op de foto poseert hij met Olga van der pennen bij wie hij les volgt.</p>

Jasper de Bock is nog maar 17 jaar oud en nu al succesvol als componist. Op de foto poseert hij met Olga van der pennen bij wie hij les volgt.

(Foto: Marijke Vermeulen)

Wisseltrofee & Talent Award uitgereikt

  Politiek

Elk jaar reikt het college van B&W de Wisseltrofee en Talent Award uit. De Wisseltrofee is een aanmoedigingsprijs om initiatieven vanuit inwoners, verenigingen en ondernemers - die bijdragen aan het welbevinden van velen - in het zonnetje te zetten. De Talent Award is een aanmoedigingsprijs voor een jeugdige inwoner die een bijzondere prestatie heeft geleverd en daarmee de gemeente landelijk of zelfs internationaal op de kaart zet. Beide prijzen werden onlangs uitgereikt door burgemeester Hans Ubachs en wethouder Rik Dijkhoff.

BEST - De KBO heeft tijdens de coronacrisis heel veel activiteiten opgezet om eenzaamheid onder ouderen te voorkomen. Een telefooncirkel om eenzame ouderen te bellen bijvoorbeeld en een contactlijn voor alleenstaanden. Het college van B&W wil met het uitreiken van de Wisseltrofee extra aandacht schenken aan deze bijzondere stichting.

Jasper de Bock

Jasper de Bock is nog maar 17 jaar oud en nu al succesvol als componist. Hij won de eerste prijs op het Prinses Christina compositieconcours met zijn compositie ‘Planten van Pijper’. Na het Heerbeeck College wil Jasper studeren aan het Conservatorium. Zijn droom is om stukken te componeren voor opera’s en orkesten. Met het uitreiken van de Talent Award 2020 wil het college van B&W dit jeugdige talent in het zonnetje zetten en stimuleren om zijn talent verder te ontwikkelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden