<p>Steven van der Heijden heeft Bestuurskunde & Overheidsmanagement gestudeerd. Vanaf 1 januari is hij lid van de adviesraad.</p>

Steven van der Heijden heeft Bestuurskunde & Overheidsmanagement gestudeerd. Vanaf 1 januari is hij lid van de adviesraad.

(Foto: )

Nieuwe leden ASD: Meindert en Steven stellen zich voor

  Politiek

Per 1 januari 2021 zat er voor een aantal leden van de adviesraad de eerste zittingstermijn op. Een aantal daarvan besloot hun termijn bij de adviesraad niet te verlengen. In de editie van 26 januari hebben nieuwe leden Bram Krol en Ingrid Nonnemaker zich voorgesteld. Hieronder stellen de overige twee nieuwe leden zich voor.

BEST - “Vanaf 1996 wonen wij in Best”, vertelt Meindert Leutscher: “Mijn vrouw en ik vinden het onze mooie plicht om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van ons prachtige Best. Graag lever ik nu aan de Adviesraad mijn ervaring als ex-gemeenteraadslid en mijn energie aan de invulling van wat in de politiek nogal eens wordt gezegd; niemand mag uit de boot vallen. Vanuit de adviesraad met diepgang, gerichte adviezen en kritiek het gemeentebestuur stimuleren om dat motto ook daadwerkelijk in praktijk te brengen. Dit kunnen wij alleen als zo veel mogelijk burgers betrokken zijn en worden. Schroom dus niet tips, vragen en aandachtspunten te melden: info@asdb.nl, of www.asdb.nl.”

Steven van der Heijden

Steven van der Heijden: “Als inwoner van de gemeente Best ben ik graag maatschappelijk betrokken. Dit door Bestenaren een stem te geven in het sociaal domein. Samen met mijn nieuwe collega’s hoop ik iets te kunnen betekenen voor de inwoners. Met een kritische blik hoop ik het college van B&W van goed advies te kunnen voorzien dat aansluit op de behoefte van de Bestenaren. Geboren en getogen in Best, hoop ik met mijn ervaring en kennis iets toe te voegen aan het sociaal domein in Best.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden