Logo groeiendbest.nl


De koekjesactie werd afgesloten met een heus raambezoek. Al bij al een zeer geslaagde actie voor jong én oud!
De koekjesactie werd afgesloten met een heus raambezoek. Al bij al een zeer geslaagde actie voor jong én oud! (Foto: )

Kinderen Partou Vlinderhei delen lekkere koekjes uit

  Ingezonden

Omdat het de week tegen de eenzaamheid was en daar bij Kinderopvang Partou extra aandacht aan werd besteed, zijn de kindjes van Partou Vlinderhei 7 in Best druk bezig geweest om een leuke attentie te maken voor ouderen in de buurt. Zo kunnen we in deze tijd toch iets doen voor elkaar en de bewoners van zorgcentrum Nazareth een hart onder de riem steken.

BEST - In de zomermaanden gaan normaal veel mensen op vakantie en leuke dingen doen, maar dat geldt niet voor iedereen. En al helemaal niet in deze tijd. Een goede reden vonden ze bij Partou Vlinderhei om jong en oud in de zomer weer voor even 'samen' te brengen.

Koekjes

De kinderen van het kinderdagverblijf hebben samen een groot aantal zakjes versierd met daarin heerlijke koekjes, speciaal voor de ouderen van verzorgings- en bejaardenhuis Nazareth Archipel en Kanidas.

Raambezoek

Deze zakjes zijn afgelopen donderdag overhandigd. Om het feest voor iedereen compleet te maken, was er nog een heus 'raambezoek' georganiseerd. Daarbij werd van beide kanten enthousiast naar elkaar gezwaaid.

Kim van Hout
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden