Crowdfunding voor ‘Moedboek’ Wilma | Groeiend Best


<p>Wilma Vervoort in Zuid-Afrika.&nbsp;</p>

Wilma Vervoort in Zuid-Afrika. 

(Foto: )

Crowdfunding voor ‘Moedboek’ Wilma

  Ingezonden

Wilma Vervoort hoorde het steeds vaker: “Je moet een boek schrijven over alles wat je meemaakt!” En dat is precies wat ze deed. De tekst van haar ‘Moedboek’ is er al, maar Wilma hoopt het boek via een crowdfunding ook daadwerkelijk uit te kunnen geven.

Best - Een omslag ontwerpen, de tekst opmaken, een eindredacteur inhuren, het boek laten drukken, promotiewerk: een boek schrijven is een ding, maar het daadwerkelijk uitgeven, daar komt heel wat bij kijken. Regelwerk natuurlijk, maar ook de kosten.

Om die reden is Wilma gestart met een crowdfunding. Waarbij ze voor elke donatie een tegenprestatie doet. Een blog of andere tekst schrijven, Zuid-Afrikaans koken of een presentatie houden voor jou en je vrienden, collega’s of leerlingen of iets anders.

Het Moedboek van Wilma vertelt haar eigen (levens)verhaal vol anekdotes, aangevuld met praktische tips over hoe je naar een doel toewerkt. En over hoe het is om te pendelen tussen twee verblijfplaatsen. Wilma woont zelf afwisselend in Best en Zuid-Afrika, dit laatste door haar relatie met een Zuid-Afrikaan.

Vrijdag 26 februari is de laatste dag van de crowdfunding. Alle informatie over het boek van Wilma, de crowdfunding en de tegenprestaties zijn te vinden op www.voordekunst.nl/projecten/10970-inandoutofafrica-the-menopause-nomad.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden