Logo groeiendbest.nl


De LuisterBieb-app met ruim 3.700 luisterboeken voor alle leeftijden is tijdelijk ook voor niet-leden van de bibliotheek gratis te gebruiken!
De LuisterBieb-app met ruim 3.700 luisterboeken voor alle leeftijden is tijdelijk ook voor niet-leden van de bibliotheek gratis te gebruiken! (Foto: )

Toch lezen én luisteren dankzij Online bibliotheek

  Cultuur

CultuurSpoor is tot en met 6 april gesloten. Dat betekent tijdelijk geen boeken lenen, maar dat betekent niet dat je niet kunt lezen. Ben je lid van de bieb? Dan kun je de komende weken toch lezen dankzij de digitale bibliotheek met meer dan 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen: www.onlinebibliotheek.nl. Of probeer eens een luisterboek. Download hiervoor de LuisterBieb-app op www.onlinebibliotheek/luisterbieb met ruim 3.700 luisterboeken voor alle leeftijden (ook peuters en kleuters). Deze app is tijdelijk ook voor niet-leden van de bibliotheek gratis te gebruiken!

BEST - Meer leuke tips voor kids vind je online op www.jeugdbibliotheek.nl. Hier vind je inspiratie voor leuke boeken en allerlei informatie voor spreekbeurten en werkstukken. Voor kinderen die lezen lastig vinden is er karaokelezen via www.yoleo.nl. Op www.junioreinstein.nl kunnen kinderen vanuit huis schoolvakken kunnen oefenen. Voor de allerjongsten zijn er naast luisterboeken ook leuke voorleesfilmpjes. Voor vragen kun je contact opnemen met info@cultuurspoorbest.nl, of bel met 0499-372609. Heb je boeken of materialen van de bieb in huis die voor 6 april moeten worden terugbezorgd? Geen nood. De inleverdatum van alle materialen is verlengd tot 1 mei.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden