Logo groeiendbest.nl


Foto:

Feestbend Toeternietoe gaat Zwaaien en Zwieren

  Cultuur

Mede dankzij het bezoek van de Friendship Band uit Ierland/Noord-Ierland is Carnaval bij de Feestbend al bij voorbaat geslaagd.

BEST - Op vrijdagavond gaat het dak van de Prinsenhof er al meteen af tijdens 'Zwaaien en Zwieren', dit op initiatief van TNT in unieke samenwerking met De Kreuners en CV De Heikriekels én diverse OerBestse-Carnavalsverenigingen.

Het programma

Vrijdag 21 februari, 20.11 uur: Zwaaien en Zwieren met medewerking van Friendship Band Ierland, Best Irish Singers, De Notenkrakers uit Liempde en natuurlijk Feestbend Toeternietoe. Een combinatie van Live muziek en DJ-muziek én, zoals gewend van TNT, verrassende gastoptredens. Neem ook een kijkje op het feest van CV de Kreuners in de kleine zaal.

Zaterdagmiddag 22 februari: Bezoek aan Döllekesgat (Oisterwijk), samen met Friendship Band.

Maandag 24 februari, 14.30 uur: Het 27ste Concert Carnavalesk. Na een goede bodem gelegd te hebben in het honk, Buurthuis De Zessprong, gaat men richting Boterhoek. Met muziek van De Dweilers, Friendship Band, Hofkapel en Dazeikoe uit Oss. Wat er zo binnen waait is nooit te voorspellen, laat je verrassen. Tot slot nog een kleine after-party ten afscheid van de Ierse muziekvrienden. Voor meer informatie, zie Facebook (Feestbend Toeternietoe).

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden