<p>Musicals zijn gewoon cool. Kom eraan proeven tijdens de musicalworkshops van Music&#39;s Cool in CultuurSpoor. Meedoen kan al vanaf 5 jaar.</p>

Musicals zijn gewoon cool. Kom eraan proeven tijdens de musicalworkshops van Music's Cool in CultuurSpoor. Meedoen kan al vanaf 5 jaar.

(Foto: CultuurSpoor)

Musicalworkshops voor kinderen in CultuurSpoor

  Cultuur

Meedoen aan een musical is leuk. Het oefenen vooraf, dansen, zingen, acteren en uiteindelijk natuurlijk optreden. Iets voor jou of voor jouw kind? Dan zijn de musicalworkshops van Music’s Cool in CultuurSpoor Best een aanrader. Ze starten binnenkort en meedoen kan al vanaf vijf jaar.

Best - Er zijn vijf in totaal mogelijkheden. Ten eerste een kennismaking met musical voor kids van 5 tot 8 jaar. Drie lessen op zaterdag. Dan is er de Musical Triple Threat voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Elke les ligt de focus op een van de drie disciplines: dansen, zingen en acteren. Drie lessen op zaterdag. Ten derde is er Streetdance voor kids van 8 tot 12 jaar. Een korte cursus waarin je drie stoere danslessen van een uur krijgt. Lekker dansen en losgaan op bekende hits. Ook is er de Musical Triple Threat voor kinderen van 13 jaar en ouder. Dansen, acteren en een zang/liedinterpretatie. Drie lessen van 1,5 uur op zaterdag. Tenslotte is er de Masterclass voor kinderen van 13 jaar en ouder. Drie masterclasses van drie musicalacteurs: Martijn van Voskuijlen, Fien Huisman en Sarah Cremers. Je leert elke les een choreografie uit een professionele musical. Het dansniveau bij deze masterclass is gevorderd. Meer weten over data en prijzen: https://tinyurl.com/musicalsCool.

Meer berichten