<p>In de webinar van Denise Bontje leer je hoe je peuter en kleuter op een bewuste manier in aanraking kunt laten komen met de diverse media zonder de balans uit het oog te verliezen.</p>

In de webinar van Denise Bontje leer je hoe je peuter en kleuter op een bewuste manier in aanraking kunt laten komen met de diverse media zonder de balans uit het oog te verliezen.

(Foto: )

Zit jouw kleuter ook te veel achter een scherm?

  Cultuur

Maak jij je zorgen over de schermtijd van je peuter of kleuter? Zit jouw kind, zeker in deze coronatijd, te veel achter televisie, tablet of laptop? Hoe ga je hier verantwoord mee om?

BEST - Om hier een antwoord op te vinden, kun je je opgeven voor de gratis webinar van Denise Bontje van Mediasmarties.nl op 31 maart (20.00 tot 21.00 uur), tijdens de Media Ukkie Dagen. Deze worden dit jaar gehouden van 26 maart tot 2 april. Door de coronacrisis zal de campagne vooral online plaatsvinden.

De webinar van Bontje maakt onderdeel uit van de campagne. Bontje laat in de webinar zien hoe je peuter en kleuter op een bewuste manier in aanraking laat komen met de diverse media zonder de balans uit het oog te verliezen. Dat doet ze door in te gaan op het combineren van voorlezen, kijken, luisteren, spelen én doen. Met en zonder scherm. Binnen en buiten. Je krijgt praktische tips en er is ruimte voor het stellen van vragen.

De webinar is voor ouders met kinderen tussen 0 en 6 jaar. Je kunt je opgeven via de link http://bit.do/ukkiedagen. In het aanmeldformulier wordt gevraagd om Bibliotheek, vul daarbij de naam in van CultuurSpoor. Na de aanmelding ontvang je een bevestigingslink met alle benodigde informatie om deel te nemen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden