<p>&nbsp;Secretaresses Marjon en Nicole van Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators in Best.</p>

 Secretaresses Marjon en Nicole van Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators in Best.

Dionne gaat Culinair: ‘Powervrouwen’

  Column

Spin in het web, organisatietalent, klantvriendelijk, oog voor detail, geen 9 tot 5 mentaliteit, stressbestendig. Dit zijn de onmiskenbare kwaliteiten die een goede secretaresse/managementassistente in huis moet hebben. Afgelopen week was het wederom de nationale Secretaressedag. Een speciale dag die ooit in het leven is geroepen om alle secretaresses de extra aandacht te geven die ze verdienen en extra in het zonnetje te zetten. Een paar weken eerder deed ik een oproep aan directeuren/eigenaren waarom zijn/haar secretaresse het extra verdiende om met een lunch verrast te worden. Kreeg maar liefst 68 spontane reacties recht uit het hart geschreven! Het blijkt dat een goede secretaresse onmisbaar is in de dagelijkse ondersteuning binnen het bedrijf. Uit alle reacties sprong er eentje absoluut uit, dat was de reactie van Saray Kehrens van Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators in Best. Van haar ontving ik een lange e-mail met daarin prachtig verwoord waarom haar secretaresses extra aandacht verdienen. “Onze secretaresses Marjon en Nicole zijn vanaf het eerste uur betrokken bij het kantoor. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten die altijd met een warm welkom worden ontvangen en vaak bieden ze hen een luisterend oor. Voor mij en mijn collega’s nemen ze veel werk uit handen, zijn proactief, gestructureerd en iedere dag gemotiveerd! We zijn ontzettend blij met ze”, aldus Saray. Marjon is binnen het kantoor sinds 1989 werkzaam, haar allereerste baan na haar opleiding. Een zogenaamde “rot in het vak”! “Het meest uitdagende van mijn werk is het contact met cliënten en de correcte administratieve afwikkeling van de verschillende dossiers”. Nicole geeft haar bijval en geeft aan dat geen enkele dag hetzelfde is. “De dag kan ik niet plannen omdat het vaak hectisch is, ik probeer dan altijd toch enigszins structuur aan te brengen zodat alle werkzaamheden op de juiste manier en correct worden afgehandeld.” Vroeg me af hoe het is om te werken binnen een kantoor met alleen vrouwen? “We zijn meer dan gemiddeld betrokken bij het bedrijf, het behelst meer dan alleen maar werken en je geld ermee verdienen. We delen echt lief en leed met elkaar, met een lach en een traan. Er is respect over en weer en we zijn trots deel te mogen uitmaken van het prachtige team”. Kan niet anders dan constateren dat deze medewerkers fijn met elkaar werken en dat er een gevoel van samenhorigheid heerst. Een reden des te meer om het hele team in de watten te leggen tijdens de lunch met heerlijk gevuld Turks brood. Ze hebben genoten!

Gevuld Turks brood (6 pers.)

Wat heb je nodig:

•1 vers Turks brood•1 bakje roomkaas•3 el mayonaise•1 teen knoflook•zakje veldsla•100 gr ontbijtspek•100 gr kipfilet)•1 avocado•4 el pesto•1 handjevol pijnboompitjes•klein bakje cherrytomaatjes•prikkers.

Bereidingswijze:

Snijd het Turks brood met een scherp mes overlangs in tweeën. Snipper de knoflook fijn en vermeng met de mayonaise. Besmeer hiermee de bodem van het brood. Bak de pijnboompitjes in de pan iets bruin en bestrooi over het brood. Snijd avocado in dunne repen. Maak een koekenpan warm en bak hierin de ontbijtspek lekker knapperig. Laat uitlekken op een stuk keukenpapier. Beleg onderkant van het brood met de avocado, uitgebakken ontbijtspek, kipfilet en veldsla. Keer de deksel van het brood om en besmeer deze rijkelijk met roomkaas en de pesto. Leg de deksel van het brood op de reeds belegde bodem en snijd het brood in het gewenste aantal parten. Steek een prikker met cherrytomaatje in ieder stuk brood zodat het niet uit elkaar valt bij het presenteren van het brood. Het brood kan geserveerd worden als lunch en tevens als borrelhapje! Smakelijk!

Meer berichten