Feestelijke castpresentatie The Sound of Music | Groeiend Best
Logo groeiendbest.nl


Dit zijn ze dan, de spelers van de nieuwe musical The Sound of Music. Op de foto staat (bijna) de gehele cast, met midden achter Judith Postuma, eigenaresse van Batico.
Dit zijn ze dan, de spelers van de nieuwe musical The Sound of Music. Op de foto staat (bijna) de gehele cast, met midden achter Judith Postuma, eigenaresse van Batico. (Foto: )

Feestelijke castpresentatie The Sound of Music

Musicalstudio Batico hield de afgelopen weken audities voor de verschillende rollen voor de originele London versie The sound of Music. Batico ontving maar liefst 65 aanmeldingen uit Best en omstreken van deelnemers die een rol wilden bemachtigen.

Best - Jongens, meisjes, mannen en vrouwen van 4 tot 60 jaar, ze zetten afgelopen tijd allemaal hun beste beentje voor. De rollen zijn inmiddels verdeeld en afgelopen vrijdag 10 juli presenteerde Batico dan eindelijk de cast en het bestuur. Met als speciale gasten burgemeester Ubachs en wethouder Dijkhoff van de Gemeente Best.

De castleden komen echt niet alleen uit Best, maar ook uit Eindhoven, Son en Breugel, Lieshout en Waalre. Wethouder Dijkhoff sprak de cast toe met mooie woorden. Daarna werd er samen geproost op een mooie samenwerking en een spetterende productie in 2021.

Juni 2021
Vanaf eind augustus wordt er elke volop gerepeteerd, zodat de bezoekers volgend jaar in juni en juli 2021 optimaal kunnen genieten van de musical in het Tejaterke in Best.

Over The Sound of Music 
The Sound of Music is een op de gelijknamige musical van Rodgers en Hammerstein gebaseerde musicalfilm uit 1965 van Robert Wise, met Julie Andrews in de hoofdrol. in 2001 werd de film vanwege zijn "cultureel, esthetisch en historisch belang" door de Amerikaanse Library of Congress opgenomen in de National Film Registry. Het is een gedramatiseerd verhaal over de familie Von Trapp die in de oorlog Oostenrijk wil ontvluchten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden