September Best bereikt hoogste punt | Groeiend Best
Logo groeiendbest.nl


Foto:

September Best bereikt hoogste punt

Eind vorig jaar is gestart met de bouw van het September-woonhuis voor ouderen met dementie in Best. Onlangs werd het hoogste punt van de bouw van het woonhuis aan de Veldweg bereikt. Met deze mijlpaal komt de opening van het eerste September-woonhuis voor ouderen met dementie in Noord-Brabant in zicht. 

BEST -  De eerste bewoners kunnen eind 2020 hun intrek nemen in één van de 24 appartementen in hun nieuwe woonhuis. Het is een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan.

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij leven hun dagelijks leven zoals ze dat gewend waren, op een plek waar zij veilig zijn. 24-uurszorg is hierbij vanzelfsprekend, verder staat het team dag en nacht klaar om de mensen een fijne dag te bezorgen.

Aandacht voor en betrokkenheid bij bewoners en hun verwanten staan centraal. In een September-woonhuis is er altijd een grote woonkeuken en er zijn gezellige woonkamers metgrote eettafels. Er wordt met elkaar geleefd, gekookt, een spelletje gedaan of samen in de tuin gewerkt.

Naast het woonhuis van September wordt aan de Veldweg gebouwd aan een gezondheidscentrum voor inwoners van Best.

Beide gebouwen krijgen een karakteristieke, landelijke, ruime uitstraling die goed past in het landschap rond Best en bij de huizen die al aan de Veldweg en omgeving staan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden