Foto:

Geslaagde Buitenspeeldag bij Todo

Op woensdag 10 juni was het Nationale Buitenspeeldag, welke is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Ook in Best werd gehoor aan gegeven aan het initiatief van Jantje Beton in de vorm van een leuke middag vol spelen, sport en workshops. 

BEST - Jongerencentrum Todo hield  deze middag die geheel gratis te bezoeken was en deed dit met medewerking van dansschool Dans-A-Lon uit Best.

Het buitenterrein van Todo aan de Jacob van Wassenaerstraat werd omgetoverd tot een prachtig speelterrein zodat zoveel mogelijk kinderen uit Best onbezorgd konden spelen en deelnemen aan een of meerdere workshops. Zo kon je bijvoorbeeld kickboksen, voetballen, skaten, touwtrekken, op het springkussen springen, spijkerpoepen, enkele dansworkshops volgen en nog veel meer. Voor iedereen was er ook wat te drinken en een ijsje.

Het weer werkte prima mee zodat er veel kinderen de moeite namen om bij Todo mee te komen doen aan deze happening. Omroep Best heeft de hele middag gefilmd. De reportage zal binnenkort op televisie te zien zijn evenals via de socialmediakanalen van Todo. Dit jaar was de dertiende keer dat Jantje Beton deze dag organiseerde en Todo deed nu voor de 2e maal mee. Mede dankzij de vele leuke positieve reacties gaat het jongerencentrum ook volgend jaar weer wat organiseren tijdens de Nationale Buitenspeeldag.

Meer berichten