Logo groeiendbest.nl


’t Tejaterke heeft met In2Dance meteen een protocol geschreven en men is daarna snel aan de slag gegaan. En men was maar wat blij dat men terecht kon op de buitenterreinen van ’t Tejaterke.
’t Tejaterke heeft met In2Dance meteen een protocol geschreven en men is daarna snel aan de slag gegaan. En men was maar wat blij dat men terecht kon op de buitenterreinen van ’t Tejaterke. (Foto: )

'Stilzitten is geen optie' bij 't Tejaterke

Langzaam maar zeker komt er na een periode van volledige stilte weer beweging in en rond ’t Tejaterke. De corona crisis brengt voor iedereen nieuwe uitdagingen, zo ook voor In2Dance Best.

BEST - Meteen bij het begin van de Lock down zijn de enthousiaste dansdocenten begonnen met het maken van video-lessen. Kort daarna logden de leerlingen massaal in bij de live online lessen. Leuk om te ervaren dat zelfs in moeilijke tijden het enthousiasme van de leerlingen blijft. Toen er weer samen buiten gedanst mocht worden, was er in deze rare tijd weer een nieuwe periode aangebroken.

’t Tejaterke heeft met In2Dance meteen een protocol geschreven en men is daarna snel aan de slag gegaan. En men was maar wat blij dat men terecht kon op de buitenterreinen van ’t Tejaterke. Dit is immers hun thuishaven. Het was geweldig om te zien dat alle leerlingen van klein tot groot weer meteen bij hun lestijden aanwezig waren. Hieraan merkte je hoe zeer men het samen dansen gemist heeft. En weer of geen weer, ze gaan ervoor, want stilzitten is geen optie!

Hoewel buiten dansen heel leuk is kijkt men nu al uit naar de dag dat ze weer binnen in de grote spiegelzalen van ’t Tejaterke mogen dansen. Hoogstwaarschijnlijk zal dit 1 juli zijn. Niet alleen de dansscholen zijn buiten begonnen maar men heeft de Yogalessen ook opgestart. Rekening houdend met de buurt en het buiten spelen van de schoolkinderen verloopt dit perfect. De Cursus Kunstbeleving tekenen & schilderen is met de nodige aanpassingen weer volledig begonnen met hun lessen.

En er zijn ook al weer vergaderingen geweest. Natuurlijk met de nodige afstand. Hoewel de slagwerklessen al met de sololessen zijn begonnen heeft de Harmonie na precies drie maanden groen licht gekregen om weer te mogen repeteren. Nu is men druk bezig om een protocol en een zaalindeling te maken zodat ze deze maand nog hun repetities kunnen hervatten.

Wat de voorstellingen van artiesten betreft zullen we nog wel even moeten wachten er ligt een plan klaar om de verplaatste voorstellingen weer zo snel mogelijk op te starten. Voor alle duidelijkheid wil het theater nogmaals vermelden dat alle gekochte kaarten geldig blijven. Al met al is er weer volop leven in ’t Tejaterke en we hopen daarom weer snel heel veel bezoekers te mogen begroeten.

Kijk voor meer informatie op www.tejaterke.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden