Logo groeiendbest.nl


Foto:

Buurtkamer Kadans weer open

Vanwege de coronacrisis was buurhuis Kadans de afgelopen maanden gesloten en werden ook in de Buurtkamer alle ontmoetingen en activiteiten afgelast. Nu de richtlijnen van Rijksoverheid zijn aangepast, is de Buurtkamer weer open.

BEST - Kadans heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. Naast het groot onderhoud, is er verbouwd en een hele nieuwe Buurtkamer gerealiseerd. Bezoekers zien direct bij binnenkomst aan de rechterzijde dat de voormalige kantoorruimte is omgetoverd tot een mooie nieuwe ontmoetingsruimte.

De Buurtkamer is een gezellige ruimte waarvan iedereen zonder verplichtingen gebruik van mag maken. Inwoners ontmoeten elkaar en organiseren samen activiteiten. Je kunt er ook naartoe voor een kopje koffie en om een tijdschrift, boek of krant te lezen. Er staat ook een boekenkast met daarin boeken – ook kinderboeken - die kosteloos meegenomen mogen worden.

De vrijwilligers heten iedereen graag welkom en zorgen voor een lekker drankje (alcoholvrij), een kopje koffie of thee en een gezellig praatje. Een medewerker van LEVBest is aanwezig voor hulpvragen over bijvoorbeeld de woonomgeving, mantelzorg, invullen formulieren en huurderszaken.

Open onder voorwaarden

De Buurtkamer is open van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Omdat ook hier aan de richtlijnen van de Rijksoverheid moet worden voldaan, kunnen er maximaal negen personen gelijktijdig aanwezig zijn. Bij de ingang worden bezoekers door de gastheer of -vrouw ontvangen en wordt er gekeken of er plaats is in de Buurtkamer. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan de betreffende bezoeker een afspraak maken voor een ander moment of wachten in de prachtige Pluktuin naast Kadans. Op de binnenplaats staan gezellige zitjes die coronaproef zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen, bel dan naar LEVBest, buurthuis Kadans, (0499) 371783, St. Jozefstraat 1.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden