Logo groeiendbest.nl


Foto:

De Binnenhaven van DippieDoe mag weer open

Vanaf vandaag is de Binnenhaven van Attractiepark DippieDoe weer open voor bezoekers. Dit betekent dat het volledige attractiepark weer open is. 

BEST -  Sinds 21 mei is de Buitenhaven van DippieDoe open voor bezoekers. De Binnenhaven van DippieDoe was tot voor kort gesloten in verband met de richtlijnen van het RIVM. In samenspraak met de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost en Gemeente Best is er besloten dat de Binnenhaven vanaf heden weer open mag. Daarmee is het volledige attractiepark open.

Voor de Binnenhaven van het attractiepark geldt de regel: Maximaal 30 bezoekers toegestaan. Het park werkt met tijdsloten van een uur om binnen te mogen spelen. Bezoekers ontvangen een gekleurd bandje aan de kassa. De kleuren van de bandjes staan voor een bepaald tijdslot. Voor de Buitenhaven geldt geen tijdslot. Bezoekers mogen dus de gehele dag naar DippieDoe toe.

Attractiepark DippieDoe is Coronaproof. Een bezoek aan DippieDoe is dus veilig. De maatregelen zijn terug te lezen op dippiedoe.nl.

Ook het terras van DippieDoe is weer open. Bezoekers kunnen dus weer een drankje drinken met uitzicht over de waterplas van Aquabest.

DippieDoe adviseert online tickets te kopen. Reserveren is niet noodzakelijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden