Logo groeiendbest.nl


De Techniekdag bij RKVV Best aanstaande zaterdag is voor spelers van geboortejaar 2007 tot en met geboortejaar 2012.
De Techniekdag bij RKVV Best aanstaande zaterdag is voor spelers van geboortejaar 2007 tot en met geboortejaar 2012. (Foto: )

Jaarlijkse Techniekdag bij RKVV Best Vooruit

Net als voorgaande jaren houdt voetbalvereniging Best Vooruit wederom de Rabobank Techniekdag. De Rabobank techniek dag vindt komende zaterdag 13 juni plaats en duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

BEST - De Techniekdag bestaat uit een dagdeel vol met techniekoefeningen met en tegen elkaar. Daar waar tijdens eerdere edities om prijzen werd gestreden en er speciale t-shirts werden verstrekt, wordt het dit jaar net iets anders aangepakt. De Techniekdag wordt ook opengesteld voor kinderen uit Best die (nog) niet bij Best Vooruit spelen, maar graag eens willen ervaren wat het voetbalspel inhoudt. Iedereen kan zich inschrijven via het aanmeldformulier op de website van Best Vooruit.

De Techniekdag is voor spelers van geboortejaar 2007 tot en met geboortejaar 2012. In tegenstelling tot eerdere edities hoeft er geen inschrijfgeld betaald te worden. Het wordt een laagdrempelige dag waar plezier voor de prestatie en de prijzen gaat. Spelers van de seniorenselectie begeleiden de spellen zullen de spelers van de nodige tips voorzien. Helaas zijn er geen ouders welkom op het park. De kinderen mogen hun eigen bidon met drinken meenemen. Er is uiteraard een een drink- en fruitmoment in het programma opgenomen.

Zie voor meer informatie: www.bestvooruit.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden