Docente Ilja Geenen helemaal in haar element tijdens de eerste buitenles.
Docente Ilja Geenen helemaal in haar element tijdens de eerste buitenles. (Foto: )

Het is weer dansen geblazen bij CultuurSpoor

Het is allemaal behoorlijk improviseren in deze coronatijd. Nu de regels wat zijn versoepeld, heeft CultuurSpoor naast de muzieklessen ook de danslessen weer opgepakt.

BEST - De danslessen worden tijdelijk buiten gegeven op een afgezet stuk stoep voor het gebouw van CultuurSpoor. Docente Ilja Geelen en haar leerlingen namen woensdag de aftrap en dat zorgde voor blije gezichten. Want online les krijgen is leuk, maar samen dansen is véél leuker.

De dansleerlingen kregen de afgelopen weken les via hun laptop of mobieltje. Dat gebeurde via opgenomen lessen die thuis konden worden bekeken of via een individuele les online op een vooraf afgesproken tijdstip. Maar live les krijgen en samen dansen geeft natuurlijk veel meer energie. Sinds vorige week woensdag kan dat weer, tenminste als het weer het toelaat. Lekker buiten, op afstand, maar wel samen.

Gratis proefles
Heb je ook zin om een keer mee te dansen? Geef je dan op voor een GRATIS proefles. Stuur een mailtje naar educatie@cultuurspoorbest.nl en dan laat CultuurSpoor je weten wanneer je welkom bent.

Meer berichten