Logo groeiendbest.nl


De kaarten werden afgegeven aan thuiszorgorganisaties Buurtzorg Best, ZuidZorg Best, Archipel Thuis en Joris Zorg uit Oirschot, die ze op hun beurt weer overhandigd hebben aan hun cliënten.
De kaarten werden afgegeven aan thuiszorgorganisaties Buurtzorg Best, ZuidZorg Best, Archipel Thuis en Joris Zorg uit Oirschot, die ze op hun beurt weer overhandigd hebben aan hun cliënten. (Foto: )

Meer dan 1200 kaarten voor eenzame ouderen

Onlangs werd een kaartenactie op touw gezet om eenzame ouderen in deze moeilijke tijd een hart onder de riem te steken. En met succes. Maar liefst 1.265 kaarten, tekeningen en zelfs doosjes bonbons konden overhandigd worden aan de diverse thuiszorgorganisaties.

BEST - “De inwoners van Best hebben echt hun best gedaan”, vertelt de initiatiefneemster Marijke Putmans. “Zo waren er geborduurde kaarten bij, zelfgeknutselde bloemen, getekende mandala’s en nog veel meer. En wat vooral ook opviel, was dat veel mensen niet één of twee kaarten hebben gestuurd, maar wel een stuk of 20.

Inmiddels hebben we alle 1.265 kaarten af mogen geven aan thuiszorgorganisaties Buurtzorg Best, ZuidZorg Best, Archipel Thuis en Joris Zorg uit Oirschot, die ze op hun beurt weer overhandigd hebben aan hun cliënten."

Klein gebaar, groot verschil
De reacties waren hartverwarmend vertelt Marijke: ‘Engelen bestaan’, ‘Is dit echt voor mij?’, ‘Van wie dan?’, ‘Bestaan er dit soort mensen nog?’, om er een paar te noemen. Zo blijkt wel weer dat een klein gebaar echt een groot verschil kan maken.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden