Logo groeiendbest.nl


Buurthuis Kadans in Wilhelminadorp opende vorige week weer de deuren.
Buurthuis Kadans in Wilhelminadorp opende vorige week weer de deuren. (Foto: )

Heel hard gewerkt voor heropening van buurthuis Kadans

De afgelopen weken is er in buurthuis Kadans hard gewerkt om weer open te kunnen volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook is er onderhoud gepleegd en extra schoongemaakt.

Best - Per 1 juni mogen de buurthuizen in Nederland weer open. Ook buurthuis Kadans in Wilhelminadorp zal op dinsdag 2 juni haar deuren weer openen met gebruikmaking van onze bar- en koffie/theefaciliteiten. Uiteraard volgt LEV Best (Kadans) hierin alle RIVM-richtlijnen die gelden voor de buurthuizen. Een deel van onze klanten valt in de risicodoelgroepen. Daarom is het niet toegestaan om zonder overleg of afspraak bij ons binnen te lopen. Net als bij de kapper, fysiotherapeut, theater, enzovoort: maak een afspraak!

Aantal personen
Volgens de richtlijnen van de RIVM mogen in de maand juni maximaal 30 personen per zaal aanwezig zijn. Per 1 juli wordt dit maximaal 100 personen per zaal. Er zijn echter geen zalen in buurthuis Kadans die op 1,5 meter van elkaar 100 personen kunnen herbergen. Het maximale aantal voor zaal Gagel wordt in juni bepaald aan de hand van de eerste ervaringen met kleinere groepen. Tot aan de vakantiesluiting - en waarschijnlijk daarna tot en met 1 september -blijft dit van kracht.

Activiteit
U bent als gebruiker, huurder, vereniging of organisatie zelf verantwoordelijk voor uw activiteiten in de besproken zaal. Past uw activiteit niet binnen de richtlijnen, dan kan de activiteit niet plaatsvinden.
Sportactiviteiten en activiteiten met fysiek contact kunnen niet worden toegestaan (reanimatiecursussen, EHBO praktijklessen, enzovoort). Het bloedprikken is tijdelijk niet mogelijk in buurthuis Kadans. Op andere locaties werkt ‘Diagnostiek voor U’ alleen op afspraak.

Meer informatie
Als u nog vragen heeft kunt u altijd ons mailen: infopuntbest@levgroep.nl of bellen met buurthuis Kadans, te bereiken via 0499-371783.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden