De spelers van toneelstichting Ons Eygen Landt zijn blij dat ze weer op de planken kunnen. Foto: Marijke Vermeulen
De spelers van toneelstichting Ons Eygen Landt zijn blij dat ze weer op de planken kunnen. Foto: Marijke Vermeulen (Foto: )

Spelers van Ons Eygen Landt weer op de planken

BEST - Donderdag was wethouder Rik Dijkhoff te gast bij toneelstichting Ons Eygen Landt om de spelers aan te moedigen. “Fijn dat na weken thuiszitten de jeugd weer samen iets kan ondernemen en bewegen” sprak Dijkhoff. Als aanmoediging had hij voor iedere speler en medewerker iets lekkers meegenomen. Alle vier de toneelgroepen zijn inmiddels weer gestart met de repetities. Hij was dit keer niet naar ’t Tejaterke gekomen maar naar het Joe Mann Theater aan de Sonseweg. Daar speelt op 4 en 5 juli de jongste jeugd het toneelstuk Wollewei, naar Erik of het klein insectenboek. 

De bosrijke omgeving vormt het natuurlijke decor voor het toneelstuk. Het publiek bevindt zich als het ware in het decor en kan voldoende afstand nemen van elkaar volgens de veiligheidsvoorschriften. Omdat er echt in het bos wordt gespeeld achter het theater en het publiek wordt meegenomen in het verhaal is dit keer de voorstelling niet geschikt voor publiek wat slecht ter been is. 

Volg onze website www.onseygenlandt.nl en facebook vanaf wanneer en onder welke voorwaarden u online kaartjes kunt bestellen voor Wollewei naar Erik of het klein insectenboek. Bij alle groepen is ook weer ruimte voor nieuwe spelers. Ben je tussen de 8 en 12 jaar, tussen de 13 en 15, 16+ of volwassen en wil je wel een gratis proefles vlak voor een nieuwe productie? Stuur dan een mail naar info@onseygenlandt.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden