Logo groeiendbest.nl


Foto:

Buitenspeeldag door Todo

Kids

Op woensdag 10 juni organiseert Todo weer de Buitenspeeldag. Een activiteit voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. 

BEST - Op die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 150.000 kinderen tijdens deze 13e editie onbezorgd kunnen spelen. Ook in Best is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai en onveilig. Die dag organiseert Todo tussen 14.00 en 17.00 uur toffe activiteiten. 

Workshops 
Het buitenterrein aan de Jacob van Wassenaerstraat wordt omgetoverd tot een prachtig speelterrein, zodat zoveel mogelijk kinderen uit Best onbezorgd kunnen spelen. Er zijn verschillende sport- en spelactiviteiten en workshops, er komt een springkussen, er zijn gezonde snacks en drinken te verkrijgen. En dat alles geheel gratis. Uiteraard wordt er gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Het programma van de aanwezige workshops wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website en social media van Todo. Inschrijving kan vervolgens tot en met dinsdag 9 juni.

Succes 
Todo hoopt natuurlijk op goed weer en een gezellige drukte zodat we er samen met de kinderen een groot succes van kunnen maken. Voor meer informatie over de Buitenspeeldag kunt u terecht op www.buitenspeeldag.nl of voor directe vragen bij JC Todo op telefoonnummer 0499-460111 of per e-mail: info@jctodo.nl..

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden