Logo groeiendbest.nl


Batico brengt volgend jaar The Sound of Music op de planken en is op zoek naar spelers voor de verschillende rollen. Foto: Venster
Batico brengt volgend jaar The Sound of Music op de planken en is op zoek naar spelers voor de verschillende rollen. Foto: Venster (Foto: Venster)

Audities The Sound of Music

Na het succes van de Broadway musical Hairspray in 2019 haalt Musicalstudio Batico nu de musicalhit ‘The Sound of Music' uit London naar Best. In juni en juli 2021 wordt de musical maar liefst acht keer opgevoerd in 't Tejaterke.

BEST - Voor de cast is Batico op zoek naar kinderen en volwassenen, tussen 5 en 55 jaar, die op verschillende niveaus in deze musical willen spelen, zingen en/of dansen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via e-mail: musicalstudio@batico.nl. Doe dit vóór 31 mei, dan krijg je een uitnodiging voor de auditie(s).

Geheel volgens de maatregelen voor het coronavirus vinden de audities plaats op de vrijdagen (voor volwassenen) en de zaterdagen (voor kinderen) in de maand juni 2020 in het Tejaterke in Best. Kijk op de website www.batico.nl of op facebook @musicalstudiobatico voor meer informatie.

The Sound of Music 
The Sound of Music is een hele mooie en bekende musical. Het verhaal gaat over Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder-Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden